Eficienți și Implicați

Depunem efort ca proiectele în care suntem implicați să se desfășoare respectând cele mai înalte standarde de calitate.

 

Verificarea Produselor

Clienții noștri sunt invitați în hala de producție să verifice calitatea produselor cerute și să se asigure că respectăm toate standardele.

 

Materiale de Calitate

Ne străduim să menținem cele mai înalte standarde de calitate posibile utilizând cele mai bune materiale disponibile găsite pe piață.

DESPRE NZN PROFIL

Specialiști în producția de ferestre termopan premium.

Cu experiență de peste 11 ani Firma NZN PROFIL activează în domeniul tâmplăriei PVC și se ocupă cu execuția și montajul tâmplăriei cu geam termopan și rulouri exterioare. Aducem clienților o gamă variată de sisteme de tâmplărie PVC și aluminiu cu geam termopan. Lucrările sunt realizate după dimensiunile solicitate de clienți și asigurăm servicii profesionale de montaj atât pentru locuințe private cât și pentru hoteluri, pensiuni, fabrici sau construcții industriale. Ne propunem sa multumim clientul si partenerul cu produsele noastre diferite dar si cu garantiile oferite. Seriozitatea,profesionalismul si orientarea spre client sunt elementele noastre de baza in afaceri.

Butuc Nicu
Director General – Sc NZN PROFIL Srl

Produsele Noastre

Producem Uși PVC / Aluminiu

  • Uși de interior
  • Uși de exterior
  • Uși de garaj
  • Usi osciloculisante

Producem ferestre PVC / Aluminiu

  • Ferestre oscilante
  • Ferestre batante
  • Ferestre pentru balcoane și fațade de sticlă

Tâmplărie PVC toate categoriile

Tâmplărie Aluminiu și Profilco toate categoriile

Tâmplărie PVC KMG

DE CE SĂ NE ALEGI

Suntem Profesioniști

Avem în spate 12 ani de experiență, ce ne permit sa utilizăm toate instrumentele necesare atingerii scopurilor indicate de client.

Suntem de Încredere

Nu o spunem noi, ci numărul mare de clienți mulțumiți de calitatea materialelor, de produsele realizate și de serviciile oferite.

Suntem Experți

Orice cerință venită din partea clientului va fi rezolvată cu proptitudine indiferent că e vorba de reparație, montare sau fabricare.